Bent u tevreden over uw aankoop ?

Wil je ons nog graag iets vertellen ?

Laat gerust een reactie achter op de pagina.

Bedankt voor het vertrouwen!

Reactie plaatsen

Reacties

Bohdy van den Berk
een maand geleden

Een trui en t-shirts besteld met een super mooi logo van Team Boertjes. Echt een geweldig mooie opdruk hebben jullie ervan gemaakt. En dan in die kleurencombinatie. SUPER!!!! Zeker een aanrader jullie producten.

Lucie Louws
4 maanden geleden

Ik heb een hoodie een jas en een hele gave sticker voor op de camper van BVL Products. Stuk voor stuk top kwaliteit dus erg blij mee!

Clemelinde
4 maanden geleden

Weer een nieuwe hoodie en polo bij BVL besteld. Wederom weer met een fantastische service!
Dank je wel!

Tamarinda
4 maanden geleden

Wat een goede ervaring heb ik gehad met dit bedrijf. Er wordt met je meegedacht en de opties worden van alle kanten bekeken.
Bij vragen krijg je snel en vakkundig antwoord. Ik ben blij met de producten die ik besteld heb en zal bij een volgende keer zeker aan Bjorn en Vicky denken. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

Van Eynde F- Lippens M
4 maanden geleden

We hadden een aankoopbon van BVL products gewonnen op een geocache event. We wisten snel dat gepersonaliseerde gele hesjes zeker van pas zouden komen. De bestelling werd doorgeven en alles gebeurde professioneel en super snel net als de aflevering ervan. Wij zijn geweldig tevreden en weten het zeker : voor herhaling vatbaar. Bedankt Bvl products ofte Bjorn en Vicky

Violette
7 maanden geleden

Eerst 1 tshirt besteld met de mooie Signal die gebaart, kort daarna ook een trui, en ondertussen nog in blijde verwachting van een tweede trui! Bijbestellen ging heel vlot via een berichtje en het contact met Bjorn en Vicky is heel fijn! Onze bedrukte kledij zal sowieso vaak gedragen worden en er zullen zeker nog bestellingen volgen😊

Clemelinde
8 maanden geleden

Onlangs shirts en een hoodie laten bedrukken bij Bjorn en Vicky. Fantastisch resultaat! Hele mooie strakke bedrukking!
Bedankt!

Britt
een jaar geleden

Een tijdje geleden bestelde ik mijn hoodie bij Bjorn op een event van geocaching. De hoodie zit zeer goed en ik ben heel tevreden over de opdruk. Zeer vlotte en vriendelijke service.

Corrie Kelders
een jaar geleden

We hebben bij BVL voor ons ieder een T-shirt gekocht en laten bedrukken door Bjorn. De kwaliteit van het shirt is reuze. De bedrukte letters zitten er mooi strak op. Daarnaast zijn we uiterst netjes en vriendelijk geholpen bij dit bedrijf.

Koen
een jaar geleden

Ik kocht deze erg leuke koffietas bij BVL Products en hij ziet er echt top uit! De druk is zelfs goed bestand tegen de vaatwasser.
Bjorn denkt echt mee over je ontwerp van A tot Z.