ALGEMENE VOORWAARDEN 

BVL products
Email: info@bvlproducts.be

Contact:

Informatie of speciale bestellingen kunt u verzenden via email info@bvlproducts.be of via what’s app: +32 471 41 40 60

 

Verzending:

Alle bestelde artikelen via de webshop van BVLproducts zullen zo spoedig mogelijk na betaling worden geleverd.
De standaardartikelen in de webshop zijn leverbaar binnen 14 werkdagen.
Gepersonaliseerde artikelen tussen 14 en 20 werkdagen. Spoedbestellingen uitsluitend in overleg!
Alle genoemde prijzen zijn exclusie verzendkosten. Bestelde artikelen kunnen tevens op afspraak worden afgehaald in Zutendaal.
Alle artikelen worden verzonden volgens de geldende tarieven van (de door u gekozen bezorger) Bpost. Verzenden is op kosten en voor risico van de klant.
De artikelen zullen zorgvuldig worden verpakt. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor eventuele schade aan of verloren gaan van de producten tijdens de levering. Indien gewenst, kan er aangetekend worden verstuurd. Dit kunt u aangeven bij de opmerkingen tijdens het bestelproces. De extra kosten zijn voor rekening van de klant.

 

Retour:

Voor alle niet gepersonaliseerde artikelen geldt een zichttermijn van 14 dagen. Dit met uitzondering van SALE-artikelen en in opdracht gemaakte, unieke artikelen, zoals tekstborden, geboortecadeaus, kleding etc. Deze nemen wij niet retour. Overige ongebruikte en onbeschadigde artikelen kunnen geretourneerd worden op kosten van de koper. Na ontvangst wordt het bedrag na 14 dagen teruggestort op uw rekening. Vragen over het retour zenden van uw bestelling? Mail ons via: info@bvlproducts.be

 

Herroepingsrecht:

U heeft het recht uw bestelling in de webshop van BVLproducts tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en te retourneren. U krijgt het volledige orderbedrag gecrediteerd, excl. eventueel verzendkosten. De kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking aan BVLproducts geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bvlproducts.be Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten op uw rekening, mits het product in goede staat retour is ontvangen.

LET OP! Dit geldt NIET voor reeds gepersonaliseerde/ op maat gemaakte artikelen. Deze worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Wanneer deze nog niet in productie zijn genomen, kunt u zich beroepen op het herroepingsrecht. Mailt u hiervoor z.s.m. naar info@bvlproducts.be